image8_(1).jpg

TKM Škola je najbolja škola samoodbrane dostupna danas!

Upis u skolu TKM_a traje tokom cele godine,mogu je pohađati osobe oba pola.Donja granica za upis je 14 godina(uz pismenu saglasnost roditelja).Nastavni plan se odvija po strogim standardima TKM-a,časovi su dinamični polaznici se dobro kondicioniraju i od prvih časova ulaze u učenje tehnika TKM-a. Neke od tema u našoj školi:-tehnike udaranja i bloka-oslobađanje od hvatova,davljenja držanja-odbranu od napada oružjem(palica,nož,pištolj,puška)-odbranu na zemlji,odbranu u sedećem položaju-kontrolu i sprečavanje,kretanje kroz gužvu-scenario trening, stres trening-sistem odbrane od jednog ili više napadača,podzanje nivoa samopouzdanja itd...Nikakvo predznanje nije neophpodno da biste postali polaznik škole!  12476898_10207613680475087_1568102853_o.jpg

TKM UNITS 1-10 KURS ( pet dana)

Namenjen osobama koje žele da nauče tehnike TKM sistema program od 1-10 i koje žele da svoju obuku prenesu na viši nivo. Ova obuka pokriva učenje TKM sistema protiv – jednog i više napadača, napadača sa nožem, pretnji pištoljem, napada sa palicom, borbe u stojećem, sedećem i ležećem položaju, kontrolu i savladavanje, kretanje kroz gomilu, taktička rešenja, primena TKM u realnim situacijama. Mogućnost primene sile će biti posebno tretirana na ovoj obuci. Instruktor je Bojan Ilić, glavni instruktor Tactical Krav Maga za Evropu. Nakon završetka ovog kursa, polaznik će dobiti TKM sertifikat o zavrsetku i biće priznat od strane Međunarodnog koledža za Tactical Krav Maga. Uslovi za pohađenje ovog kursa – preko 18 godina starosti, da polaznik nije osuđivan, i da bude fizički spreman.Ovaj kurs je osnovni uslov za Instruktor kurs TKM-a.Kurs može biti realizovan grupno ili individualno.

image11.jpg

TKM INSTRUKTORSKI KURS
 (pet dana)

TKM INSTRUKTORSKI KURS 5 dana obukeNamenjen osobama koje žele da predaju tehnike TKM sistema od A do Š i koje žele da svoju obuku prenesu na viši nivo. Ova obuka pokriva učenje TKM sistema protiv – jednog i više napadača, napadača sa nožem, pretnji pištoljem, napada sa palicom, borbe u stojećem, sedećem i ležećem položaju, kontrolu i savladavanje, kretanje kroz gomilu, savladavanje bombaša samoubice, taktička rešenja, primena TKM u realnim situacijama. Mogućnost primene sile će biti posebno tretirana na ovoj obuci. Instruktor je Bojan Ilić glavni instruktor HQ Evropa. Nakon završetka ovog kursa, polaznik će dobiti sertifikat instruktora za TKM (civilni/policijski/vojni, u zavisnosti od profesionalne orijentacije) i biće priznat od strane Međunarodnog Koledža za Tactical Krav Maga. Uslovi za pohađenje ovog kursa – preko 18 godina starosti, završen program TKM kursa od 1 do 10, da polaznik nije osuđivan, da ima bar 200 sati obuke borilackih veština ili kik boksa ili odbrambenih taktika i da bude fizički spreman.Kurs može biti realizovan grupno ili individualno.

sajt_3.jpg

 TKM Samoodbrana za žene
 ( kurs 2 dana)

TKM je sistem je koji se lako uči i pamti.Oslanja se na vaše prirodne instiktivne pokrete i udarce u ranjive tacke kao što su prepone,grlo i oči, što dozvoljava znatno manjoj osobi (kao što je žena) da efektno onesposobi većeg protivnika.Mi ćemo vas takodje učiti kako da korisno upotrebite adrenalin za funkcionisanje u stresnim situacijama.Kurs je pogodnan za ženske osobe svih uzrasta i sposobnosti,odvija se vikendom po cetiri sata .Po završetku kursa dodeljuju se TKM sertifikati o položenom kursu.Neke od tema na kursu:-Tactical Krav Maga tehnike- Kućno i seksualno nasilje-prevencija-Situaciona svesnost/verbalne taktike-Borbu- rad sa fokuserima-Oslobađanje od hvatova,držanja,davljenja -Odbrana od udaraca-Odbranu na zemlji I u kući-Scenario trening (automobile,javni saobraćaj,noć).-Podizanje nivoa samopouzdanja .        

sajt_1.jpg

TKM MALA GRUPA

Rad u maloj grupi od 4 osobe.Ovaj program obradjuje sve teme koje se rade u TKM školi.Pogodan je za osobe koje ne žele rad u većim grupama.Imate prijatelje,kolege sa kojima bi vam prijao trening a i vremenski mozete da se uskladite –mi vam preporučujemo ovaj vid rada. Dva puta nedeljno po sat vremena . 
sajt8.jpg

TKM VIKEND RADIONICE

Vikend radionica podrazumeva rad na jednoj odabranoj temi na primer, odbrani od noža,pištolja napada na javnom mestu prevozu,odbrana od pokušaja silovanja i dr. 
 Ovaj vid kursa je pogodan za osobe koje zele da nauče odredjenu temu a nemaju slobodnog vremena radnim danima. Radionice se održavaju u poslepodnevnim časovima - subota i nedelja po dva sata.
 Za rad radionice je neophodno prisustvo bar četiri polaznika. 
 Svaki polaznik dobija sertifikat o položenoj temi koju je pohadjao . 


Powered by WebExpress